Australian Open 2015: Adversara de mâine a Simonei Halep e născută în Slovacia, stă în SUA şi joacă pentru Australia. La 27 de ani, e deja divorţată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
JArmila n-arată deloc rău
JArmila n-arată deloc rău

Simoan Halep va juca mâine, după ora 10.00, în turul doi al Australian Open 2015 contra Jarmilei Gajdosova, care nu e deloc un adversar facil.

Jucătoarea de 27 de ani ocupă locul 70 în lume, iar cea mai bună clasare a ei este locul 25, ocupat în 2011. Dificultatea meciului poate veni însă din faptul că Jarmila reprezintă ţara gazdă, Australia, şi va avea un suport moral important, mai ales că meciul se joacă pe arena "Rod Laver", din Melbourne, după meciul dintre Rafael Nadal şi Tim Smyczek. 

Jarmila a avut boala sărutului

Deşi joacă sub culorile Australiei, Jarmila e născută în Slovacia, la Bratislava, şi locuieşte în Statele Unite, la Dallas. Ea are un frate, Jan, care este schior profesionist, iar una dintre pasiunile ei este mersul pe bicicletă. Jarmila a fost căsătorită cu timp de doi ani, 2009-2011, cu Samuel Groth, un tenismen australian, şi din acest motiv a ajuns să reprezinte Australia. 

A câştigat Australian Open la dublu

În toată cariera sa, Jarmila Gajdosova, care a revenit după divorţ la numele ei de fată, a câştigat două turnee WTA de simplu, la Guanghzou (2010) şi Hobart (2011). La dublu însă, ea a fost campioană în 2013, chiar la Australian Open.  

Simona Halep a dezvăluit care este cea mai bună prietenă a ei din tenis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite