Alexandru Dedu, iritat de clasarea România la Europene: „Am stat la mâna altora pe tot parcursul competiţiei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal consideră că locul ocupat de România la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia nu reflectă valoarea reală a echipei.

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a declarat pentru Mediafax, după încheierea parcursului României la Campionatul European de handbal feminin, că naţionala "a fost la mâna altora pe tot parcursul acestor Europene". "Le-am transmis şi fetelor, am fost la mâna altora pe tot parcursul Europenelor şi îmi doresc din suflet să fim la mâna noastră, nu la a altora. Acum, cu excepţia meciului cu Norvegia, în care am depus armele prea repede, fetele s-au luptat, e adevărat că se putea mai mult, chiar dacă ne-am bătut cu forţele handbalului feminin. Dacă parcursul era mai lung, am fi fost mai bine, pentru că echipa a mers crescător, fetele au căpătat încredere de la meci la meci. Nu cred că locul din clasament reflectă valoarea reală a României", a spus Dedu.

Şeful handbalului românesc nu a dorit să facă vreo referire în privinţa unor eventuale schimbări pe banca tehnică a naţionalei. "Vom analiza plusurile şi minusurile. Urmează Campionatele Mondiale anul viitor, foarte importante, criteriu de calificare la Jocurile Olimpice şi vrem să ne calificăm la Mondiale. E foarte important. Nu putem discuta acum de schimbări la nivet tehnic. Om trăi şi om vedea", a mai spus Dedu.

România a terminat pe locul 9 actuala ediţie a Campionatului European de handbal feminin. La ediţia din 2012, naţionala noastră a ocupat locul 10. Ultima medalie continentală obţinută la un turneul final a fost la ediţia din 2010, bronz. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite