Şumudică, victima unei farse. Antrenorul Astrei a fost păcălit de „patronul“ lui Wigan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a fost victima unei farse din partea unui român stabilit în Anglia, care s-a dat drept patron al formaţiei engleze Wigan.

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a fost victima unei farse din partea unui român stabilit în Anglia. Acesta s-a dat drept patron al divizionarei secunde Wigan şi i-a cerut antrenorului pe WhatsApp informaţii despre preţul de transfer al lui Denis Alibec. Şumi i-a răspuns prin intermediul unui mesaj audio: „Bună dimineaţa, domnule! E foarte dificil să vă spun un preţ, dar ce pot să vă spun, acum două săptămâni au avut ofertă de 2 milioane de euro de la Legia Varşovia şi patronul meu nu a vrut să vândă. Nu ştiu!".
Peste puţin timp, antrenorul a revent cu un nou mesaj în care îşi propunea serviciile la Wigan: “Dar vă spun ceva. Dacă vreţi să progresaţi şi să meargă bine echipa, îl aveţi pe Şumudică. E cel mai bun antrenor din România acum, am câştigat campionatul, am câştigat Supercupa şi i-am bătut pe West Ham de două ori, l-am eliminat pe Bilic de două ori, anul trecut şi anul ăsta. Cred că e cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră! Gândiţi-vă la asta şi dacă faceţi un pachet pentru mine şi pentru Alibec, credeţi-mă că nu veţi avea probleme, pentru că acum văd că sunteţi jos în clasament. Ok? Toate cele bune, prietene!".
Aşa-zisul patron al lui Wigan i-a spus că are antrenor, moment în care Şumudică a bătut în retragere: “Ok, domnule! Glumeam, am glumit! Mult noroc, mult noroc pe viitor, ok?".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite