Şumudică a dat-o în bară, Reghecampf e pe val: Kayserispor, eliminată dramatic din Cupa Turciei. Al-Wahda e lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Rezultate diametral opuse pentru cei doi tehnicieni care activează în Turcia, respectiv în Emirate. Primul a bifat un eşec dureros, în timp ce al doilea s-a mai apropiat cu un pas de titlu.

Marius Şumudică a părăsit Cupa Turciei în faza sferturilor de finală. În „dubla“ cu Akhisarspor, totul a mers prost pentru elevii românului.

Prima manşă a fost pierdută în deplasare cu un gol încasat în minutul 89. Astăzi, returul a pornit de la scorul de 1-0 pentru adversari, iar Akhisarspor n-a lăsat, în niciun moment, impresia că poate pierde calificarea.

Kayserispor a fost condusă cu 1-0 (25) şi 2-1 (69), iar golurile marcate de Kravets (36) şi de Gyan (90+2-penalty) au împiedicat doar înfrângerea pe teren propriu. După 0-1 în tur şi 2-2 în retur, Kayserispor a fost eliminată din Cupa Turciei.

În Emirate, Al-Wahda, pregătită de Laurenţiu Reghecampf, a învins Hatta cu 1-0 în deplasare şi a trecut pe primul loc, cel puţin până joi.

Al-Wahda are 36 de puncte cu şapte runde înainte de final, în timp ce Al-Ain, cu un meci mai puţin, are 35 de puncte. Podiumul e completat de Al-Wasl, de asemenea cu un meci mai puţin, cu 31 de puncte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite