Şi slab, dar şi tupeist: ce a făcut arbitrul Alexandru Tudor după ce a mai stricat un meci în favoarea Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faultul lui Toşcă asupra lui Batin. FOTO: dolce-sport.ro
Faultul lui Toşcă asupra lui Batin. FOTO: dolce-sport.ro

În ultimii ani, centralul bucureştean a comis tot mai multe gafe care au ajutat Steaua în momentele grele. Sâmbătă seară, la Botoşani, el a comis-o, din nou, într-un moment în care campioana era în corzi. Apoi, la final, a avut un schimb de replici de necrezut cu antrenorul moldovenilor.

Steaua a învins, la limită, FC Botoşani la capătul unui joc în care şi-a continuat seria prestaţiilor sub aşteptări.

Un aport important la succesul bucureştenilor l-a avut centralul Alexandru Tudor, cel care le-a refuzat gazdelor o lovitură de la 11 metri, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

La finalul întâlnirii, antrenorul celor de la FC Botoşani a povestit, într-o intervenţie la Digi Sport, că Tudor l-a şi ameniţat după ultimul fluier al meciului.

Ce a spus?

„Tudor m-a ameninţat la finalul partidei că mă va prinde data viitoare! În România, bunul simţ e foarte rar“, şi-a început Grozavu discursul.

„De câte ori arbitrează Botoşaniul domnul Tudor creează stări de tensiune, creează probleme. Când eşti arbitru înalt cotat, trebuie să fii mai aproape de faze, nu la 40 de metri. Pot fi acuzat de subiectivism, dar am văzut clar. A fost penalty. Ştiam că o să avem o misiune imposibilă de când am văzut că e delegat domnul Tudor. Asta e, ne ducem soarta mai departe. Am dominat jocul, am pus Steaua sub presiune, dar n-a fost să fie. Pe final ne-am pierdut luciditatea. Dacă vom juca aşa cum am făcut-o astăzi, sunt convins că vom obţine puncte în următoarele meciuri. Astăzi, cu „ajutorul“ domnului Tudor, nu am obţinut niciun punct“, a declarat Leo Grozavu.

Verdictul specialistului: „Penalty clar“

Aflat în studioul Dolce Sport, Dan Lăzărescu, fostul arbitru internaţional, a comentat faza la care cei de la FC Botoşani au solicitat lovitura de la 11 metri.

„Cred că putea acorda penalty. Batin îi ia faţa lui Toşca, iar acesta îl împinge, îl dezechilibrează. Cred că Tudor trebuia să acorde lovitură de pedeapsă şi cartonaş galben. E 11 metri fără discuţie“, a spus Lăzărescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite