Irina Begu, eliminată în primul tur la Rio. Andreea Mitu va juca şi ea la simplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, a fost învinsă de sportiva japoneză Nao Hibino, scor 6-4, 3-6, 6-3, în primul tur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

UPDATE: Au reînceput partidele. Irina-Camelia Begu a fost învinsă de sportiva japoneză Nao Hibino, scor 6-4, 3-6, 6-3, în primul tur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Jucătoarea de tenis Andreea Mitu va evolua şi la simplu la Jocurile Olimpice, ea urmând să concureze în locul sportivei sârbe Jelena Jankovici. Mitu o va întâlni pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, în primul tur, dumincă noapte, în jurul orei 00.45.

Meciurile de tenis programate să înceapă duminică, la ora 17.00, au fost amânate, din cauza vântului puternic.Singurul meci care se dispută este cel de pe arena Centrală, dintre germanul Dustin Brown şi brazilianul Thomaz Bellucci. De asemenea, întrecerile de canotaj programate duminică la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, au fost anulate din cauza vântului puternic. 

Altfel, Begu va urca de pe locul 31 pe locul 25 WTA în clasamentul care va fi dat publicităţii luni, după succesul înregistrat la turneul de la Florianopolis.Begu îşi va egala, astfel, cea mai bună clasare din carieră, locul 25, pe care l-a mai ocupat în octombrie 2015, a relatat News.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite