Încă o veste proastă pentru Raul Rusescu: omul care l-a adus la Sevilla, condamnat la 7 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Maria del Nido (foto dreapta)
Jose Maria del Nido (foto dreapta)

Jose Maria del Nido, preşedinte al clubului FC Sevilla, a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. Este cel care l-a transferat pe Rusescu de la Steaua.

Jose Maria del Nido a fost condamnat de Curtea Supremă din Spania la 7 ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru deturnare de fonduri în dosarul "Minutas". El este acuzat că împreună cu primarul localităţii Marbella a pus la punct o schemă prin care bani din bugetul public erau îndreptaţi spre lucrări sau proiecte care nu se făceau sau n-aveau nevoie de toţi banii alocaţi.

Del Nido şi-a anunţat imediat demisia din funcţia de preşedinte al Sevillei, poziţie pe care a ocupat-o vreme de 11 ani. Un apropiat al familiei Becali, Jose Maria del Nido este cel care l-a cumpărat pe Raul Rusescu de la Steaua, în schimbul a 2,5 milioane de euro. Totodată, el intenţiona să dezvolte în România o afacere în domeniul energiei eoliene. 

Rusescu, fotbalist care nu e pe placul antrenorului, a rămas acum şi fără punctul său de sprijin din cadrul clubului. Cel mai probabil, el va fi împrumutat în această iarnă la o altă echipă din Spania. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite