Rezultatele anchetei privind intervenţia în cazul Ilie Balaci: „Ambulanţele au fost dotate corespunzator, iar protocolul de resuscitare a fost respectat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Ambulanţele care au ajuns la domiciliul marelui fotbalist Ilie Balaci duminică dimineaţă, când acestuia i s-a făcut rău, au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuată chiar o resuscitare prelungită. Aceasta e concluzia raportului preliminar ajuns pe masa Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Afacerilor Interne, care s-au autosesizat în acest caz şi au dispus o anchetă comună la Ambulanţa Dolj.

„Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanţă Craiova şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii împreună cu reprezentanţi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI relevă faptul că au fost respectate procedurile în efectuarea intervenţiilor medicale în cazul lui Ilie Balaci”, transmite Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă. 

Ministerul Sănătăţii a declanaşat o anchetă cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci, fiind trimisă la Ambulanţa Craiova o echipă de specialişti. Medicii legişti au stabilit, în urma efectuării necropsiei, că decesul lui Ilie Balaci a survenit unui infarct miocardic.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite