Reacţia lui Berbeceanu după atacul dur al lui Ciutacu:  Ai uitat, fă, când pişai ochii şi băleai abundent rugându-mă să cobor în mizeria ta, să facem „o emisiune“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din judeţul Alba Traian Berbeceanu, în prezent consilier al ministrului de Interne, a reacţionat la atacul dur pe care jurnalistul Victor Ciutacu l-a avut la adresa sa pe Facebook, publicând un text pe aceeaşi reţea de socializare, în care îi aduce aminte că în urmă cu câţiva ani jurnalistul se ruga de el pentru a participa la o emisiune TV.

Traian Berbeceanu îl compară pe Victor Ciutacu cu o femeie de moravuri uşoare şi îl acuză că lucrează pentru interlopi.

Iată textul publicat de Traian Berbeceanu pe Facebook:

„Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace?

Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri uşoare, mai fac excepţii.

Aşadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituţiei, ai uitat fă, când, în urmă cu puţini ani pişai ochii şi băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numeşti "o emisiune"? Plângeai cu sughiţuri şi muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecţi şi cât de oripilat eşti de nedreptatea care mi s-a făcut.

Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci.

Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conştiinţă asemănătoare cu a ta.

Adevăraţii interlopi, aia care-ţi lasă ţie plata pe noptieră, au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie.

Iar tu, damă tristă şi urâtă, ai continuat să-ţi încasezi simbria, din banii ciordiţi de vremelnicii tăi clienţi, interlopii.

Hai sictir, secătură!“

Reacţia lui Berbeceanu vine după ce realizatorul TV Victor Ciutacu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de agresiv la adresa celor care l-au ajutat pe fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din judeţul Alba Traian Berbeceanu să aibă „un cuvânt important de spus în politica de ordine publică“.

„Vă daţi seama că, în ţara demenţilor care se excită la cătuşe puse oamenilor bolnavi, la uşa ministrului de Interne stă (şi are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect faţă de autorităţi când un inculpat notoriu, arestat în lupta dintre clanurile mafiote din procuratură, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politica de ordine publică? Smeriţi-vă în faţa miliţianului suprem, a brutei care a căzut pe interceptări cu interlopii şi care a făcut acte de schimburi de maşini cu ei, dar, când vă veţi trezi cu bandele de răufăcători la uşă, să nu vă aud că vă pisiciţi a jale. Aţi ajuns să daţi bani pe maculatura produsă de nişte haimanale, i-aţi făcut persoane publice, staţi la coadă ca proştii să vă dea autografe, vă meritaţi soarta. Spălaţi-vă cu ei pe cap, scoateţi tot din buzunare, aşezaţi-vă în genunchi, puneţi mâinile la ceafă şi rugaţi-vă fierbinte să nu vă zboare căpăţânile de pe umeri“, a scris Ciutacu pe Facebook.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite