UPDATE METEO Codul galben de ceaţă, valabil în mai multe judeţe din ţară, a fost ridicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe judeţe se află sub incidenţa codului galben de ceaţă FOTO Adevărul
Mai multe judeţe se află sub incidenţa codului galben de ceaţă FOTO Adevărul

Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au emis două avertizări de cod galben de ceaţă, valabile pentru mai multe judeţe din ţară. Avertizările au fost valabile la primele ore ale dimineţii, în intervalul orar 6.45 - 09.45.

UPDATE Meteorologii au ridicat avertizarea de cod galben valabilă pentru judeţele Iaşi, Vaslui şi Galaţi.

UPDATE Codul galben de ceaţă valabil pentru Ialomiţa, Brăila, Ilfov, Prahova şi Buzău a fost ridicat.

Potrivit specialiştilor ANM, prima avertizare este valabilă în intervalul 6.45 - 9.00. Izolat, va fi ceaţă în Ialomiţa, Brăila, Ilfov, zona joasă a judeţelor Prahova, Buzău şi îndeosebi în zona periferică a Capitalei. Se va semnala ceaţă cu vizibilitate sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, specialiştii ANM au emis o altă avertizare de cod galben de ceaţă pentru intervalul orar 6.45 - 9.45, valabilă în judeţele Iaşi, Vaslui, Galaţi, dar şi pentru drumurile naţionale şi judeţene aferente. În intervalul orar menţionat, se va semnala ceaţă cu vizibilitate sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Potrivit centrului Infotrafic, pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti vizibilitatea este redusă din cauza ceţii, pe alocuri sub 50 de metri, iar pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti la aproximativ 100 de metri pe raza judeţului Ilfov.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite