UPDATE Informare de vânt puternic în toată ţara până vineri dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cod galben de vânt în şase judeţe.
Cod galben de vânt în şase judeţe.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de vânt pentru zonele de munte din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, valabilă până la ora 16.00, respectiv pentru Bacău, Neamţ şi Suceava, ce este în vigoare până la ora 15.00. Totodată, ANM a transmis şi o informare de vânt puternic pentru toată ţara,valabilă până vineri la ora 10.00.

UPDATE Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o informare de intensificări temporare ale vântului în toată ţara, care va fi valabilă în perioada 5 octombrie, ora 15:00 - 6 octombrie, ora 10:00.  În intervalul menţionat, vor fi intensificări ale vântului mai ales în nord-vestul, nordul şi centrul ţării, cu viteze ce vor atinge la rafală 50 — 55 kilometri/oră, iar la munte, în special la altitudini de peste 1.800 de metri, va sufla tare.Temporar, rafalele vor depăşi 90 — 110 kilometri/oră, mai ales în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali.

În judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, atenţionarea este valabilă până la ora 16.00, în aceste regiuni urmând a se semnala intensificări ale vântului care, la peste 1800 m altitudine, la rafală vor atinge şi depăşi 90...100 km/h

În Bacău, Neamţ şi Suceava, averizarea este valabilă până la ora 15.00. În aceste regiuni, în zona montana înaltă, la peste 1500 m, vântul va prezenta intensificari ce vor atinge şi depăşi la rafală 85..100 km/h.

Vântul va continua să prezinte intensificari temporare pe tot parcursul zilei, precizează ANM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite