Voucherele pentru biciclete oferite de Primăria Capitalei se dau ca pâinea caldă: 500 în primele două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea, puţin pe bicicletă
Gabriela Firea, puţin pe bicicletă

Foarte probabil, cele 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei oferite de Primăria Capitalei bucureştenilor care vor să îşi cumpere o bicicletă vor fi epuizate azi, chiar în prima zi a programului. În primele două ore, s-au dat peste 500 de vouchere.

Voucherele se acordă  pe baza principiului „primul venit, primul servit”, iar înscrierile au început luni, la ora 08.30. Potrivit unor surse din Primăria Capitalei, în primele două ore s-au epuizat deja 500 de vouchere, astfel încât, dacă cererile continuă în acest ritm, până diseară întreg stocul va fi terminat. 

La proiect va putea participa orice român cu domiciliul sau reşedinţa (viză de flotant) în municipiul Bucureşti care deţine un act de identitate valabil. Aceasta trebuie să aibă minim 18 ani împliniţi în momentul înscrierii şi să nu fie salariat al organizatorului proiectului, adică Primăria Capitalei, inclusiv al instituţiilor din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Documente necesare

Cei care vor să se înscrie trebuie să depună două documente. Primul dintre acestea este formularul de înscriere, completat în totalitate, datat şi semnat de către participant.

Cel de-al doilea este o fotocopie (faţă/verso) a buletinului sau a cărţii de identitate, pentru a dovedi domiciliul/reşedinţa în Bucureşti.

Înscrierea în proiect se va face prin depunerea personal a documentelor la punctul de înscriere, respectiv la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii - Bulevardul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5. Programul de lucru va fi de luni până vineri, între orele 08.30 – 18.30.

Voucherele vor fi folosite exclusiv la achiziţionarea din magazinele participante de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot, destinate adulţilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite