Victor Ponta: „Preşedintele vrea să omoare PDL. Îl felicit pentru asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seara, la România TV, că preşedintele Traian Băsescu „se poartă ca un om care vrea să îşi facă un partid, nu ca un preşedinte“, însă a arătat că îl felicită pentru iniţiativa sa de a „omorî PDL“.

„Băsescu se poartă ca un om care vrea să îşi facă un partid, nu ca un preşedinte“, a declarat premierul Ponta, arătând că şeful statului „vrea să omoare PDL“.

„În ultima perioadă, preşedintele face un alt partid, vrea să omoare PDL – foarte bine, îl felicit pentru asta, să îl omoare pe Blaga.“, a spus Ponta, arătând că, în opinia sa, Partidul Mişcarea Populară este „o ciorbă reîncălzită, o oaste de strânsură“.

Totuşi, el a recunoscut că nu mai ia în calcul suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

„Avem nevoie de concentrare pe ceea ce înseamnă guvernare: probleme economice, sociale, proiectele pentru care am fost votaţi. Pagubele pe care le produce preşedintele cu noul partid, celelalte probleme, devin o piedică pentru viaţa politică, dar pagubele sunt mai mici decât dacă ne-am opri din ce avem de făcut.“, a explicat şeful Executivului.

De asemenea, Ponta pune declaraţiile preşedintelui referitoare la privatizarea CFR Marfă tot pe seama constituirii noului partid. „Poate că problema este că domnul Gruia Stoica nu s-a înscris în Mişcarea Populară“, a mai spus el.

„Eu, cât o să pot, o să îl ignor şi sper că nu lansează în fiecare zi un partid pentru doamna Udrea“, a conchis Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite