Victor Ponta şi Carmen Dan îşi rezolvă disputele pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul de interne Carmen Dan şi fostul premier Victor Ponta îşi rezolvă disputele public, prin intermediul mesajelor publicate pe Facebook FOTO Adevărul
Ministrul de interne Carmen Dan şi fostul premier Victor Ponta îşi rezolvă disputele public, prin intermediul mesajelor publicate pe Facebook FOTO Adevărul

Situaţia Aeroportului Otopeni a devenit subiect de dispută în mediul online între Victor Ponta şi ministrul de Interne, Carmen Dan. Într-un mesaj pe Facebook, deputatul PSD a constatat, ironic, faptul că „după 9 luni de zile, merge din nou scara rulantă” de la aeroport, cerând însă trecerea la pasul 2, suplimentarea ofiţerilor de la punctele de control. Răspunsul ministrului de Interne nu a întârziat să apară, fiind făcut public tot pe Facebook.

„După 9 luni de zile, merge din nou scara rulantă de la Aeroportul Otopeni! Mă bucur pentru toţi cei care intră în ţară (români sau străini), că scapă de efortul şi umilinţa de a urca scările cărând în spinare bagajele”, a declarat, în mesajul pe Facebook, Victor Ponta.

Mesajul său nu s-a rezumat însă doar la o laudă ironică, ci i-a cerut ministrului de interne, Carmen Dan, să treacă la pasul 2 în rezolvarea situaţiei de la Aeroportul Otopeni, şi anume suplimentarea numărului de ofiţeri care se ocupă cu verificarea paşapoartelor, mai ales că vine vacanţa.

„Acum însă trebuie obligatoriu pasul 2 - o rog public pe Doamna Ministru de Interne să aloce înca 50 de ofiţeri care să efectueze controlul paşapoartelor. Nu poţi, cu acelaşi număr de oameni, să procesezi din ce în ce mai mulţi pasageri, cu un control din ce în ce mai strict, folosind nişte computere din ce în ce mai vechi. Şi vin şi vacanţele acum”, şi-a continuat fostul premierul mesajul la adresa ministrului de interne.

Răspunsul ministrului de Interne 


Comentariul publicat de ministrul de Interne Carmen Dan în care îi răspunde fostului premier

Captura Facebook Ponta

Răspunsul ministrului de interne, Carmen Dan, a venit sub forma unui comentariu la postarea fostului prim-ministru, într-o manieră publică, pentru că ştie că există „un interes mare al cetăţenilor faţă de situaţia din Aeroportul Otopeni”. În mesajul său, Carmen Dan a declarat faptul că situaţia de la aeroport nu se va rezolva până când nu vor fi indentificate spaţii suplimentare, destinate controlului.

„E bine de ştiut că alţi 50 de poliţişti de frontieră în plus, sau şi mai mulţi, nu ar rezolva situaţia, atât timp cât nu vor fi identificate spaţii suplimentare destinate controlului. Acum folosim la maxim infrastructura existentă”, a spus ministrul de interne.

În acelaşi mesaj, Carmen Dan a mai adăugat şi că, potrivit unei evaluări făcute de Guvern, ar fi nevoie de 20 de filtre în plus, pe sensul de intrare şi de încă 20, pe sensul de ieşire.

„Tocmai de aceea, împreună cu colegii din Guvern am realizat o evaluare a necesarului de extindere a infrastructurii din punctele de trecere a frontierei, iar pentru Otopeni ar fi nevoie de 20 de filtre în plus pe sensul de intrare şi de încă 20 pe sensul de ieşire”, a mai declarat Carmen Dan.

Nici ministrul de interne nu s-a ferit de declaraţii ironice, afirmând că, faţă de acum doi ani, când, din postura de premier, Victor Ponta avea cunoştinţă de situaţia de la aeroport, s-a reuşit suplimentarea numărului de filtre destinate controlului la frontieră.

„În sensul acesta, faţă de acum 2 ani, când sunt convinsă că aveaţi cunoştinţă despre situaţie, din poziţia de premier, acum, împreună cu administratorul aeroportului, s-a reuşit suplimentarea numărului de filtre destinate controlului la frontieră, dublându-se, practic, numărul acestora. În plus, s-au alocat suplimentar 80 de poliţişti de frontieră”, a adăugat ministrul de interne.

Vizita lui Juncker şi scara rulantă

În încheierea mesajului său, fostul premier Victor Ponta a trimis o altă săgeată şi a spus că poate vizita lui Donald Trump în România va rezolva problema ofiţerilor de control, de vreme ce situaţia scării rulante s-a rezolvat în urma vizitei preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.
„Cu vizita d-lui Juncker am rezolvat cu scara - poate ofiţerii la control pot fi ajutaţi înainte să vină dl Trump în România”, a conchis fostul premier.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite