Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban: Cazanciuc să plece de la Justiţie! A urmat indicaţiile baronului Duicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban FOTO Marian Iliescu
Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban FOTO Marian Iliescu

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că liberalii doresc demisia ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, în urma informaţiilor privitoare la implicarea sa în cazul Duicu.

"Domnul Cazanciuc, se arată clar după declaraţiile DNA, nu a făcut altceva decât să pună în practică indicaţiile lui Duicu", a tranşat Orban, scurt, problema şi a arătat că liberalii susţin plecarea acestuia din fruntea Ministerului Justiţiei.

Cea de-a doua temă abordată de vicepreşedintele PNL a fost cea a demisiilor mai multor liberali.

„Astăzi, din PNL şi-au prezentat demisia mai mulţi deputaţi ai PNL. Această decizie politică este una care nu are nicio altă motivaţie decât aceea de a sprijini PSD în alegerile prezidenţiale. Cei care pleacă azi din PNL nu pleacă la Tăriceanu, ci la PSD. Bătălia pentru România stă să înceapă. Este o bătălie în care cetăţenii români vor avea de hotărât dacă acceptă să stea îngenuncheaţi în faţa PSD“, a mai spus Orban, acid, şi a adăugat că demisionarii PNL sunt "rentieri ai PSD".

La Congresul PNL desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, Ludovic Orban a întrunit cele mai multe voturi din partea delegaţilor şi, astfel, şi-a consolidat poziţia în partid. În urma Congresului, mai mulţi liberali şi-au anunţat demisia din PNL, inclusiv fostul vicepremier Daniel Chiţoiu, care a făcut anunţul astăzi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite