Tensiuni la şedinţa conducerii PNL. Florin Roman, despre un coleg din şefia formaţiunii: „Să trecem peste obrăznicia «domnului 10%»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa de Birou Executiv a PNL , de luni, a avut şi momente tensionate generate de situaţia organizaţiei liberale din Bucureşti, filială criticată de mai multe ori în ultimii ani pentru că nu ar fi foarte vizibilă cu opoziţia pe care o face la PSD, ba chiar s-a spus că unii liberali au înţelegeri cu social-democraţii.

Politicienii care s-au contrat în şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni au fost Cristian Buşoi, europarlamentar şi preşedinte al PNL Bucureşti, şi Florin Roman, vicepreşedinte al formaţiunii. Surse participante la şedinţă au precizat pentru „Adevărul“ că Buşoi a reproşat că Florin Roman a avut „intervenţii obraznice“ care vizau activitatea organizaţiei PNL Bucureşti. 

Cu o săptămână în urmă, Roman fusese printre cei care criticaseră în şedinţa conducerii PNL organizaţia din Capitală şi susţinuse linia prin care liberalii să nu susţină niciun candidat pentru funcţia de viceprimar al Capitalei, în condiţiile în care se pregătea demiterea lui Aurelian Bădulescu. 

După ce Buşoi a luat cuvântul în Biroul Executiv, Florin Roman i-a dat replica liderului PNL Bucureşti, printr-o aluzie la scorul dezastruos scos de liberali pe Capitală, la alegerile din 2016, adică aproximatv 12%. „Să trecem peste obrăznicia domnului 10%”, i-a transmis Florin Roman. 

Spre finalul şedinţei Buşoi a subliniat că e inacceptabil modul şi faptul că Florin Roman a jignit organizaţia PNL Bucureşti şi a sugerat înţelegeri între liberali de la filiala Bucureşti şi PSD. Vicepreşedintele PNL a afirmat că filiala din Bucureşti pare să funcţioneze iar „pe bază de cooperativă”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite