Tăriceanu, despre tensiunile între PSD şi ALDE: Nu suntem făcuţi din aceeaşi mamă. E firesc să discutăm şi ce nu e convenabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, faptul că e normal ca între PSD şi ALDE să fie diferenţe de opinii, uneori chiar dispute.

„Am văzut în ultimele zile: zvonul bate realitatea. Relaţia nu e nici mai bună, nici mai rea ca acum patru zile, o săptămână“, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.   

Liderul ALDE a avut şi formulare mai plastică, referindu-se la părerile diferite pe mai multe teme. „ din când în când, anumite puncte de vedere diferite nu trebuie să mire pe nimeni, pentru că nu suntem făcuţi din aceeaşi mamă şi, într-o coaliţie în care suntem parteneri, e firesc să discutăm şi ceea ce câteodată nu e convenabil pentru unul sau pentru altul, în aşa fel încât să găsim soluţia comună, dar acest lucru nu înseamnă că relaţia de deteriorată sau pusă sub semnul întrebării funcţionarea pe viitor a coaliţiei“, a mai afirmat Tăriceanu.  

Pe de altă parte, şeful Senatului a evitat să vorbească despre faptul că mai mulţi parlamentari ai PSD atacă miniştrii ALDE. „Fiecare cât îl duce mintea“, a fost concluzia lui Tariceanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite