Secretarul general al PPE, atac la PSD: La mine în ţară se protestează că sunt prea multe autostrăzi, aici se protestează că sunt prea puţine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonio Lopez (stânga), secretarul general al PPE. FOTO Florin Şuler
Antonio Lopez (stânga), secretarul general al PPE. FOTO Florin Şuler

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a subliniat, în discusul ţinut în faţa a peste 3.000 de aleşi locali, faptul că primarii şi consilierii locali sunt baza partidului şi a atacat Guvernul Dăncilă pentru lipsa de autostrăzi, ceea ce duce la proteste.

„Am făcut o promisiune. Am spus: România, în primul rând (n.r. - aluzie la sloganul PNL) . Este cel mai mare eveniment pe care îl avem în această campanie. Mulţumesc Robert Sighiartău şi Pavel (n.r. - Pavel Popescu). Socialiştii de aici sunt un eşec. În România sunt oameni care muncesc din greu. Şi văd asta şi în Spania. Românii au ajutat şi Spania“, a declarat secretarul general al PPE.  

De asemenea, Antonio Lopez a subliniat faptul că aleşii locali sunt baza partidului şi că PNL, la fel ca şi alte partide populare, se bazează pe acestea. „Îi mulţumesc lui Rareş Bogdan că a intrat în luptă. Faci asta pentru România. Mulţumesc şi lui Ludovic Orban. Discuţiile noastre au fost doar despre dezvoltare. Am vorbit despre infrastructură. La mine în ţară se protestează că sunt prea multe autostrăzi, aici se protestează că sunt prea puţine. Voi, aleşii locali, sunteţi cei care obţineţi voturile. E mereu o onoare să fac campaniile alături de aleşii locali, pentru că voi sunteţi inima partidului, voi sunteţi oamenii care contează“, a mai afirmat Antonio Lopez.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite