Reacţia lui Liviu Dragnea în scandalul TVR: Doina Gradea nu are niciun fel de susţinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
doina gradea foto business magazine

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, că nu este la curent cu dezvăluirile lui Dragoş Pătraru privind comportamentul Doinei Gradea faţă de subordonaţi şi a precizat că în cazul în care se confirmă, sefa televiziunii naţionale „nu are niciun fel de susţinere“.

„Nu am văzut înregistrările, nici nu am auzit, nu le-am citit. O să mă uit pe ele, sper să nu fie ceva foarte grav. Dacă e ceva foarte grav...“ a spus liderul PSD.

La precizarea unui reporter privind faptul că Gradea a numit o reporteriţă de la TVR „cap de porc“, Dragnea a precizat: „Aoleu! Poate o să spună că a fost un soft care a modificat vocea. Lăsaţi-mă să citesc, nu are niciun fel de susţinere, dacă e aşa.”

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Naţiei“ de la TVR 1, a făcut publice o serie de înregistrări audio în care preşedintele-director general al TVR, Doina Gradea, îşi jigneşte angajaţii, iar directorul TVR 1 şi producătorul executiv Eduard Dârvariu afirmă, printre altele, că în instituţie „se fură ca în codru“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite