Preşedintele, cu o zi înainte de alegeri: „Prezenţa face diferenţa! Vino la vot! Eu votez PMP“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu
Preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a postat sâmbătă un video, care îl arată în diferite momente în care vorbeşte, fără echivoc, despre simpatia pentru Partidul Mişcarea Populară (PMP) . Video-ul este însoţit de un mesaj care îi îndeamnă pe români să iasă la vot.

Vă spun din nou, păcat că sunt tot cu stegurile în spate, pentru că aş fi venit tot cu acel tricou. Am dreptul să mă îmbrac cum vrea“, se arată în prima parte a video-ului postat, într-una din declaraţiile sale de la Palatul Cotroceni.

Apoi, video-ul îl înfăţişează pe Băsescu într-o emisiune la B1 TV, unde spune clar că va vota cu PMP. „Pe tricoul meu scrie „Votez PMP. De unde până unde îmi spune Ponta cum să mă îmbrac. Îi mai spun o dată domnului Ponta: votez PMP“, se arată în mesajul final al lui Băsescu.

Totodată, preşedintele le spune românilor să meargă să voteze. „Duminică, prezenţa face diferenţa! Vino la vot!, este mesajul care însoţeşte video.

  În campania electorală care a început în 25 aprilie, preşedintele Traian Băsescu a participat la o serie de evenimente ale fundaţiei cu acelaşi nume şi s-a lăsat fotografiat într-un tricou cu însemnele PMP, ceea ce a stârnit mânia social-democraţilor. Premierul a atacat cu o sesizare la Curtea Constituţională.

adevarul.ro: maraton jurnalistic duminică, 25 mai, ziua alegerilor Europarlamentare

Citeşte şi:

Adevărul despre ziua alegerilor. Tabloul complet al alegerilor pentru Europa, pe adevarul.ro Duminică, 25 mai, este o zi crucială pentru Europa şi pentru România. Este ziua în care noi, românii, îi alegem pe cei care să ne apere interesele la Bruxelles, dar şi ziua în care hotărâm cine are cele mai mari şanse să devină preşedinte al României.

Campania electorală, un plocon între „naşul“ Băsescu şi „finul“ Ponta A doua săptămână de campanie electorală nu s-a desfăşurat cu mult diferit faţă de cea dintâi. Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au continuat atacurile reciproce, au monopolizat spaţiul mediatic şi au oferit Curţii Constituţionale mai multe teme de gândire.

Campania pentru euroalegeri, pervertită cu dispute inutile: de la „USL trăieşte“ la conflictele Ponta-Băsescu Campania pentru alegerile europarlamentare a inclus mai puţin teme europene şi mai mult dispute interne, de la revendicarea fostei alianţe de guvernare USL şi până la duelurile declarative dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite