Grindeanu şi Dragnea, criticaţi de guvernatorul Deltei Dunării: Ar fi putut să arate captura, să o pupe şi să îi dea drumul. Replica lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, „lăudându-şi” captura.
Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, „lăudându-şi” captura.

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, i-a criticat pe premierul Sorin Grindeanu şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru partida de pescuit de la sfârşitul lunii martie, când, în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de ştiuci capturate în Deltă. Acuzaţiile nu au rămas fără răspuns din partea liderului PSD, care a spus că, dacă guvernatorul consideră necesar, „îi poate da o amendă”.

„Domnul premier şi domnul preşedinte al partidului au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aş fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o ştiucă de dimensiunile… este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: «Domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!». Dar, cu siguranţă, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea…", a declarat guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, la Europa FM.

Întrebat de ce vorbeşte despre un alt guvernator, Baboianu nu a dorit să dea un răspuns exact : "Pai dacă dau astfel de exemple...".

La sfârşitul lunii martie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Captura a fost lăudată şi pe Facebook, unde liderul PSD a postat mai multe fotografii de la pescuit.

Prezent luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, liderul PSD a răspuns acuzaţiilor guvernatorului Deltei Dunării, spunând că doar a arătat captura, iar dacă „domnul guvernator consideră necesar”, poate să-i dea o amendă.

"Am arătat captura. I-am dat drumul. Nu am pupat-o. Dacă domnul guvernator consideră necesar, poate să îmi dea o amendă", a declarat Liviu Dragnea.

                        

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite