Ponta, atac la Dragnea, pe tema atentatului de la Barcelona: Politicienii aflaţi în vacanţă dau mesaje de „solidaritate“ care nu folosesc la nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Victor Ponta, foşti colegi, în prezent rivali politici. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Victor Ponta, foşti colegi, în prezent rivali politici. FOTO Mediafax

Într-un mesaj legat de atentatele care au avut loc în Spania, Victor Ponta a avut şi un atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea, fostul său coleg de partid.

Fostul premier social-democrat Victor Ponta susţine că politicienii „aflaţi în vacanţă“ nu iau măsuri şi se „complac“ în a transmite mesaje de solidaritate în astfel de cazuri.

„Din păcate este adevărat: oameni nevinovaţi sunt victimele unor criminali nebuni pe care nu îi cunoaştem şi mai ales nu îi înţelegem / politicienii aflaţi în vacanţă dau mesaje de «solidaritate» care nu folosesc la nimic / oamenii obişnuiţi nu pot face mai mult decât să pună şi ei un mesaj (sincer dar inutil) pe o reţea socială, după câteva zile viaţa revine la normal şi uităm cu toţii!!! Întrebarea este dacă şi cine poate face ceva să oprim această nebunie?!? Comunicatele oficiale zău că au zero efect ....", a scris fostul premier pe Facebook.

„Sunt alături de poporul spaniol, lovit în această seară! Democraţiile lumii trebuie să stea unite şi să lupte în continuare împotriva terorismului de orice tip“, a fost mesajul pe care l-a transmis anterior Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite