Nini Săpunaru nu mai candidează pentru un nou mandat de deputat. „Pe cei care cred că voi părăsi partidul în curând îi asigur că se înşală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Nini Săpunaru. FOTO Eduard Enea
Deputatul Nini Săpunaru. FOTO Eduard Enea

Deputatul PNL Nini Săpunaru, preşedinte al Comisiei pentru agricultură, a anunţat, miercuri, că nu se va mai regăsi pe listele partidului la alegerile parlamentare din decembrie, însă nu va părăsi PNL şi nici nu se va retrage din politică.

„În 11 decembrie, se încheie un capitol important al carierei mele politice. Nu mă voi afla pe lista de candidaţi ai PNL Vrancea la alegerile parlamentare.Pe de o parte îmi pare rău, deoarece nu îmi voi putea duce la capăt toate proiectele pe care le-am iniţiat în Parlamentul României. Pe de altă parte, sunt mulţumit de faptul că PNL Vrancea propune candidaţi puternici, care vor aduce plusvaloare noului legislativ“, a anunţay Nini Săpunaru într-un comunicar de presă remis Adevărul. 

Deputatul a subliniat că nu va părăsi PNL şi că va fi alături de partid în aceste alegeri.„Pe cei care cred că voi părăsi partidul în curând îi asigur că se înşală. Am fost, sunt şi voi rămâne liberal, iar liberalismul adevărat în România există doar în cadrul Partidului Naţional Liberal. Voi face campanie alături de colegii din PNL Vrancea şi alături de candidaţii filialei şi vom încerca, împreună, să stopăm pesedizarea judeţului şi să ne asigurăm că punem Vrancea pe drumul dezvoltării, deoarece de prea mult timp acest judeţ a fost ţinut în urmă“, a mai afirmat Săpunaru. 

Deputatul a ţinut să puncteze că nu-şi face probleme pentru viaţa sa profesională. „Există viaţă după Parlament!  Îi asigur pe toţi cei care mă cunosc şi pe toţi cei alături de care am lucrat că voi rămâne acelaşi om integru, acelaşi liberal vechi şi acelaşi om care crede în forţa Partidului Naţional Liberal“, a mai spus Săpunaru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite