MRU se întâlneşte astăzi cu David Cameron: „Sunt mândru şi onorat să fiu inclus printre participanţii la eveniment“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Răzvan-Ungureanu se întâlneşte astăzi, la reşedinţa ministrului de Externe al Marii Britanii, cu premierul britanic David Cameron şi cu alţi şefi de guvern din Europa.

„Pe 9 iulie, la invitaţia cabinetului condus de David Cameron, voi fi prezent la o reuniune restrânsă la reşedinţa oficială a Ministrului de Externe a Marii Britanii. Reuniunea este prilejuită de a 30-a aniversare a programului de burse Chevening, de care fostul premier a beneficiat pentru a preda la University College of London. Ministrul de Stat pentru Afaceri Externe, Hugo Swire, va fi gazda unui prânz formal la care participă 30 de înalţi demnitari, fiecare provenind din una dintre ţările participante la acest program, selectaţi ca fiind cei mai de succes absolvenţi ai universităţilor britanice care au primit aceste burse“, a anunţat fostul premier, pe Facebook.

Potrivit lui Ungureanu, printre invitaţi se numără premierul Islandei, Sigmundur Gunnlaugson, vicepremierul Macedoniei, Fatmir Besimi, fostul guvernator al Băncii Naţionale a Turciei, Durus Yilmaz, dar şi foşti şi actuali miniştri din Australia, Argentina, Iordania.

Citeşte şi:

MRU îşi face loc în sondajele dreptei

Mihai Răzvan Ungureanu este la un pas de a intra în partidul lui Vasile Blaga şi ar putea fi inclus în sondajele comune ale PNL şi PDL pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. La PNL, locurile erau deja ocupate de Crin Antonescu şi Klaus Iohannis.

MRU, la un pas de PDL. Ar putea intra în sondaje alături de Iohannis, Antonescu şi Predoiu

Mihai Răzvan Ungureanu a primit o ofertă din partea PDL, ca Forţa Civică să fuzioneze cu partidul condus de Vasile Blaga. Fostul premier ar putea intra chiar şi în competiţia internă pentru desemnarea prezidenţiabilului dreptei, au declarat surse democrat-liberale, pentru „Adevărul“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite