Moraru, despre tensiunile din PNL: Aseară a fost o premieră. Orban a fost îmbrâncit în curtea sediului central de nişte gorile cu ceafa lată plătite ca să facă ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul democraţiei pentru şefia PNL pare să aibă şi momente jenante  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Festivalul democraţiei pentru şefia PNL pare să aibă şi momente jenante  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Adrian Moraru, consilier general şi fost candidat la Primăria Sectorului 3, a criticat modul cum au fost organizate alegerile de la Sectorul 4 şi faptul că organizatorii au apelat la agenţi de pază ai unei firme private, agenţi care l-ar fi îmbrâncit inclusiv pe şeful PNL, Ludovic Orban, pentru a-l scoate de pe scenă.

„Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Preşedintele naţional al partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de nişte gorile cu ceafa lată plătite să “facă ordine” şi care i-au zis să facă paşi”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Moraru, consilier general al PNL.

Fostul candidat la Primăria Sectorului 3 a reamintit şi modul cum a fost tratat Theodor Stolojan. „Putem să adăugăm şi scena epocală, tot cu gorile, când fostului preşedinte/premier/europarlamentar Stolojan, şeful “BEC-ului” acestor alegeri interne, venit să îşi plătească cotizaţia i  s-a spus pe acelaşi ton că nu ştiu cine e el şi că să se care dracu de acolo că nu e în evidenţele filialei”, a completat Moraru. 

Alegerile PNL de la Sectorul 4 au avut parte de un fapt inedit. Organizatorii au folosit o firmă de pază pentru a menţine liniştea şi controlul membrilor, însă agenţii acesteia s-au contrat atât cu jurnaliştii, cât şi cu o parte a echipei Orban, inclusiv liderul PNL fiind îndepărtat mai mult cu forţa de pe scena din curtea sediului central al partidului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite