Lider AUR, replică pentru PNL şi USR-PLUS: „Este o campanie ticăloasă contra AUR, pe care îl vor eliminat din viaţa politică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Claudiu Târziu
FOTO: Facebook/ Claudiu Târziu

Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu, le răspunde celor care critică partidul pentru faptul că reprezentanţii acestuia participă la protestele de stradă. Târziu acuză coaliţia de guvernare de extremism politic, susţinând că actuala conducere a ţării doreşte să compromită formaţiunea pe care o conduce.

Claudiu Târziu susţine că liderii coaliţiei, împreună cu Florin Cîţu şi preşedintele Klaus Iohannis îi numesc extremişti pe cei care critică deciziile conducerii, în timp ce, prin aceste poziţii, chiar ei sunt „adevăraţii extremişti”.

„Adevăraţii extremişti. Liderii monstruoasei coaliţii guvernamentale PNL-USR-PLUS-UDMR, premierul Cîţu, preşedintele Iohannis, ţuţării lor din presă şi închipuiţii «influensări» de pe reţelele sociale, cu susţinerea unor ambasadori străini care îşi depăşesc atribuţiile şi prin asta ofensează poporul român, au un singur răspuns la criza adîncă şi multiplă în care se află societatea românească: cei care le critică actul de guvernare sînt EXTREMIŞTI (mă rog, cu variaţiile: terorişti, huligani de galerie etc)”, a scris liderul AUR marţi, pe Facebook.

Claudiu Târziu acuză că protestele USR-PLUS din trecut au fost considerate evenimente „lăudabile”, aclamate de toată lumea, în timp ce AUR, care susţine protestele prin prezenţa membrilor săi,  „fără a organiza vreun miting”, sunt considerate acţiuni de factură extremistă. Liderul AUR spune că partidul său îşi respectă doar promisiunea „de a fi mereu de partea românilor”.

„Cînd USR-PLUS protesta în stradă, acest fel de avertisment al societăţii civile era lăudat, iar exponenţii mişcării erau tămîiaţi prin presă şi în intervenţiile unor ambasadori străini. Acum, cînd AUR îşi respectă promisiunea de a fi mereu de partea românilor şi, fără a organiza vreun miting, susţine prin prezenţa membrilor şi liderilor lui protestele, este considerat EXTREMIST.”, a mai adăugat acesta.

Claudiu Târziu: Vor ca AUR să fie eliminat din viaţa politică

Târziu acuză că actuala conducere a ţării are în vedere compromiterea formaţiunii sale. El susţine că aceia care îi numesc pe alţii „extremişti”, de fapt se arată pe ei înşişi cu degetul. 

„Metoda compromiterii opoziţiei sub etichete infamante şi, astfel, prin desprinderea ei de bunul simţ comun este veche şi aplicată mereu de regimurile totalitare. De cîte ori veţi vedea pe cineva strigînd «EXTREMIŞTII!» să fiţi convinşi că acela este extremist.

Urmăriţi declaraţiile publice ale liderilor coaliţiei, ale premierului şi preşedintelui României, sub comanda căruia stau toţi, şi vă va deveni clar cît dispreţ au pentru români, cîtă nepăsare pentru vieţile noastre, cîtă obtuzitate ideologică şi cîtă disperare pentru a se menţine la putere cu orice preţ. Toate acestea sînt semnele clare ale unei mentalităţi totalitare, ale extremismului politic şi ale unei dictaturi în proces de instaurare. (...) Ultima dovadă, dacă mai era nevoie de una, este campania ticăloasă contra AUR, pe care îl vrea eliminat din viaţa politică. Singura opoziţie reală trebuie eliminată, sub acuzaţia de... EXTREMISM! Sper din tot sufletul ca românii să nu permită aşa ceva. Şi să măture rapid de la putere monstruoasa coaliţie.” a conchis Claudiu Târziu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite