Dragnea, ironic, despre eliminarea preşedintelui din numirea procurorilor-şefi: Ar trebui ca Iohannis să numească pe toată lumea în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să numească în funcţie pe „toată lumea“, întrebat de jurnalişti dacă şeful statului ar trebui eliminat din procedura de numire a procurorilor-şefi.

„Eu cred că preşedintele Iohannis ar trebui să numească pe toată lumea în România, pe toată lumea“, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres. Fiind întrebat despre afirmaţiile deputatului independent Victor Ponta, potrivit cărora Liviu Dragnea i-ar fi rugat pe procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi pe fostul prim adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea, să-l ajute cu dosarul penal, preşedintele PSD a spus: „Asta e cam veche, am mai spus şi aseară“.

„Vă mai spun şi dumneavoastră, eu am fost trimis în judecată de doamna Kovesi nici nu mai ştiu când, în ce lună, eu nu am întâlnit acea doamnă până la trimiterea în judecată şi nici ulterior. Deci, nu aveam să mă rog de cineva neîntâlnindu-mă, iar dacă despre domnul Coldea ştie că ar fi putut influenţa astfel de dosare cred că ar trebui să meargă la Comisia SRI şi să spună aceste lucruri, nu pe Facebook“, a completat Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta a lansat un val de atacuri la adresa lui Dragnea despre care sugearează că ar fi „înţeles“ cu anumite instituţii ale statului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite