Gigi Becali s-a înscris la dezbaterea proiectelor privind modificările codurilor penale şi graţierea unor pedepse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul parlamentar Gigi Becali a declarat, vineri, că s-a înscris la dezbaterea organizată de Ministerul Justiţiei referitoare la proiectele privind modificările codurilor penale şi graţierea unor pedepse, în calitate de vicepreşedinte la o organizaţie pentru apărarea drepturilor omului şi de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European şi din Parlamentul României.

"M-am înscris şi eu acum la dezbatere, la Ministerul Justiţiei. Luni, mă duc şi eu la dezbatere pentru că sunt vicepreşedinte la o fundaţie de drepturile omului, ca fost membru în Comisia juridică a Parlamentului European şi ca membru în Comisia juridică a Parlamentului României”, a declarat Becali la Sport.ro.

În opinia acestuia, ”sută la sută va fi dată legea graţierii”, dar nu se ştie în ce formulă.

”Nu contează că iese lumea în stradă, că legea graţierii nu o dau zeci de oameni, o dă poporul român şi Parlamentul. Bine, au greşit, că nu trebuia să o dea Guvernul prin ordonanţă, trebuia să o dea Parlamentul, care este reprezentantul poporului", a mai declarat Becali.

Ministerul Justiţiei a anunţat că va organiza, în 30 ianuarie, o dezbatere publică privind proiectele de ordonanţă de urgenţă care vizează graţierea şi modificarea codurilor penale, înscrierea participanţilor urmând să se facă până vineri, în limita capacităţii de 50 de locuri a sălii unde va avea loc dezbaterea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite