FOTO Dragnea a aşteptat decizia CCR pe terasa unui hotel de lux din Elveţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, la a doua masă din stânga
Liviu Dragnea, la a doua masă din stânga

Liderul PSD Liviu Dragnea, aflat într-o vizită în Elveţia, a fost surprins ieri pe terasa Hotelului Bellevue, din Berna, alături de ambasadorul României în Elveţia. Imaginile au fost postate pe o pagină a comunităţii de români din Elveţia, potrivit Digi 24.

„Cine poate fi domnul care stă în picioare lângă dl. Dragnea? Nu, nu e vreun chelner, e chiar dl. Vlad Vasiliu, ambasadorul României în Elveţia“, e mesajul postat de grupul #Rezist Zurich. 

Preşedintele Camerei Depuaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, se află în perioada 29-31 mai într-o vizită oficială la Berna, în cadrul unui eveniment al Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene.

Conform memorandumului aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, liderul PSD are programate întâlniri cu preşedintele Confederaţiei Elveţiene, Alain Berset, şi cu preşedintele Consiliului Naţional Dominique de Buman. În aceeaşi vizită, liderul PSD s-a întânit şi cu preşedintele Comisiei pentru politică externă a Consiliului Statelor.

Printre temele de discuţie s-au numărat: viitoarea contribuţie a Elveţiei la fondul de Coeziune a UE, relaţiile economice bilaterale şi priorităţile viitoarei preşedinţii a României la Consiliul EU.

Liviu Dragnea e însoţit de vicepreşeedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Gabriel Vlase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite