Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir „serveşte“ la Mişcarea Populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruxandra Dragomir, câştigătoarea unui număr de 9 turnee de tenis la simplu, a intrat în politică. FOTO Arhiva Adevărul
Ruxandra Dragomir, câştigătoarea unui număr de 9 turnee de tenis la simplu, a intrat în politică. FOTO Arhiva Adevărul

Fosta jucătoare de tenis, Ruxandra Dragomir, a fost numită vineri în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară.

„Astăzi, 26 iulie 2013, Comitetul Naţional de Iniţiativă a desemnat-o pe doamna Ruxandra Dragomir în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară“, anunţă Mişcarea Populară printr-un comunicat.

Ruxandra Dragomir Ilie este o fostă jucătoare de tenis care a câştigat 9 turnee de tenis la simplu, ocupând în anul 1997 locul 15 pe lista celor mai buni jucători de tenis din lume. În perioada februarie 2009-2013, ea a fost preşedinte al Federaţiei Naţionale de Tenis din România.

Ruxandra Dragomir a ajuns în atenţia presei şi datorită scandalurilor dintre sportivă şi Ilie Năstase. În iarna anului trecut, conducerea FRT a sesizat DNA în privinţa unor nereguli financiare din perioada în care a fost preşedinte Ilie Năstase.

"Să mă dea în judecată după ce i-am lăsat câtea milioane de euro în contul federaţiei când am plecat. Acum ce să fac, să plâng că mă trimite ea la DNA? Şi eu repede o să mă duc la DNA, uite acum mă urc în avion să vin în ţară, că sunt în Franţa. Imediat mă duc, că mi-e o frică de DNA şi de Ruxandra Dragomir... În România orice prost poate face plângeri penale la DNA sau în altă parte. Dar să aducă dovezi, nu? Aşa, pe gură, putem toţi să acuzăm, dar să aducem şi dovezi. Eu ce să fac acum dacă au sesizat ei DNA-ul?, declara Ilie Năstase în urmă cu mai mult de un an.

În luna februarie, fostul căpitan al echipei României de Cupa Davis, Andrei Pavel, a acuzat-o pe Ruxandra Dragomir de un mod dictatorial în care conduce federaţia. „Ce înseamnă să conduci dictatorial? Mai întâi să definim ce înseamnă. Eu nu conduc singură, noi avem un Comitet Director şi toate deciziile s-au luat în cadrul acestui Comitet Director. De aceea noi considerăm, la fel ca şi cluburile care ne susţin, că toate deciziile au fost corecte şi în beneficiul tenisului. Dar probabil că aceste declaraţii sunt făcute într-o campanie electorală permanentă, pentru că de când am venit la conducerea FRT parcă ne aflăm într-o continuă campanie electorală“, a afirmat Ruxandra Dragomir.

Cu o zi în urmă, actorul principal din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier“, George Piştereanu, s-a înscris în Organizaţia de tineret a PDL, convins că împărtăşeşte aceleaşi valori şi viziune politică cu acest partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite