Dragnea: Îi doresc lui Iohannis ce îmi doreşte şi el mie. Nu-l sun să-i spun să-şi dea demisia că are probleme cu casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Liviu Dragnea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că nu l-a sunat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a-i ura „La mulţi ani“ pentru că nu-l sună să-i ceară demisia.

„Vă spun încă o dată ce i-am spus aseară preşedintelui Iohannis: Îi doresc ceea ce îmi doreşte şi el mie. Este o urare foarte corectă şi cinstită“, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă îl va suna pe preşedintele Klaus Iohannis să îi ureze „La mulţi ani!”, Dragnea a răspuns: „De ce, din moment ce îi spun public, cu toate camerele? Eu nu-l sun să-i spun să-şi dea demisia că are probleme cu casa. Asta n-o fac”.

De asemenea, întrebat dacă şi-ar dori să-l vadă pe Klaus Iohannis la DNA pentru problema cu casa din Sibiu pe care a pierdut-o în instanţă, Dragnea a spus: „Acum nu. Românii, la un moment dat, trebuie să hotărască dacă în loc de alimentare cu apă, preferă un denunţ, dacă în loc de o şcoală, preferă un dosar, dacă în loc de o pâine, o pâine mai bună, preferă nişte cătuşe. Până la urmă, românii sunt cei care vor decide. Nu o luptă împotriva justiţiei. Dar o luptă pentru adevăr şi pentru bunăstare. Asta ne interesează.

Preşedintele Klaus Iohannis împlineşte luni 57 de ani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite