Dăncilă şi Dragnea, invitaţi la Washington de una dintre cele mai puternice organizaţii de lobby pro-Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi preşedintele Comisiei pentru Apărare a Camerei Deputaţilor, Dorel Căprar, au fost invitaţi la Conferinţa Comitetului de Politici Publice America Israel (AIPAC), care are loc în perioada 24-26 martie, la Washington, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse politice citate de stiripesurse.ro, doar premierul Viorica Dăncilă se va deplasa la Washington. Potrivit invitaţiilor primite de oficialii români, la evenimentul de trei zile vor participa aproape 15.000 de persoane din toată lumea, inclusiv politicieni de talie mondială şi oameni de afaceri.

Evenimentul va fi precedat de un Forum Internaţional de Securitate, pe 23 martie, la care vor participa oficiali de rang înalt din Israel. Aceştia vor prezenta diplomaţilor şi oficialilor aleşi prezenţi mai multe probleme din domeniul securităţii. „Ca un participant VIP, veţi avea oportunitatea să vă întâlniţi cu lideri din SUA şi din alte ţări, dar şi să participaţi la Recepţia Liderilor din 25 martie, unde va fi prezent mai bine de jumătate din Congresul SUA", se menţionează în invitaţie, potrivit sursei citate.

La conferinţă vor participa şi Mike Pence, vicepreşedintele SUA, Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, şi secretarul de stat Mike Pompeo, potrivit programului oficial.

Congresman-ul Brad Sherman of California a numit AIPAC „singura organizaţie importantă în promovarea alianţei Statele Unite - Israel"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite