Dăncilă, despre primirea de la Târgu Mureş: Au venit cu coroane funerare, este inadmisibil; Niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a povestit joi seara, în cadrul unei întâlniri electorale a PSD la Reghin despre modul în care a fost primită la Târgu Mureş. Mai mulţi protestatari au aşteptat-o pe dăncilă la Spitalul Judeţean cu lumânări, coroane funerare şi pancarte anti-PSD.

„Am fost azi la spital (la Târgu Mureş, n.r.) şi mă uitam cu câtă înverşunare, scandal şi câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Şi fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în faţa dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în faţa oamenilor cu acest proiect de ţară. Nu au un proiect de ţară. Singurul lor proiect de ţară este bazat pe ură, dezbinare, pe jigniri. Şi spun acest lucru pentru că-l cunosc foarte bine.

Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred că îşi doreau ca în fiecare zi să plec acasă. Şi să ştiţi că nu a fost uşor. De multe ori am stat şi m-am gândit: oare e normal ceea ce se întâmplă? Dar, vă rog să mă credeţi, niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi, pentru că m-am gândit că în spatele meu sunt milioanele de cetăţeni români care aşteaptă altceva de la Guvernul României, sunt miile de primari care aşteaptă să-şi pună în aplicare programul local pentru comunităţile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranţă pentru această ţară. Sunteţi dumneavoastră, care aţi crezut în noi şi nu avem voie să vă dezamăgim”, a declarat Viorica Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite