Clotilde Armand, despre demisia lui Nicuşor Dan: Trebuie să aşteptăm ceva oficial din partea liderului USR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand - FOTO Eduard Enea
Clotilde Armand - FOTO Eduard Enea

Clotilde Armand, membră în Biroul Naţional al USR, a declarat miercuri seară că ar fi bine ca oamenii să aştepte ca lucrurile să se limpezească în partid şi, de asemenea, să se afle ceva oficial din partea lui Nicuşor Dan, precizând că votul în favoarea poziţionării formaţiunii împotriva revizuirii Constituţiei în privinţa familiei nu înseamnă că în USR nu sunt şi creştin-democraţi sau conservatori.

”Trebuie să aşteptăm cu toţii să se limpezească lucrurile şi să aflăm ceva oficial din partea partidului şi din partea lui Nicusor Dan. Este un moment în care se vor contura mai clar lucrurile în interiorul USR”, a declarat Clotilde Armand pentru News.ro.

Ea a precizat că votul în favoarea poziţionării USR împotriva modificării Constituţiei în privinţa familiei nu exclude existenţa în partid a creştin-democraţilor sau a conservatorilor.

”Faptul că astăzi (miercuri - n. red.) s-a votat ca partidul să se pozitioneze împotriva redefinirii familiei nu înseamnă că în acest partid nu sunt şi crestin-democraţi sau conservatori, care nu trebuie neglijaţi”, a mai adăugat Clotilde Armand.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite