Ciolacu: De ce să-l schimb pe Budăi? Prima evaluare a unui ministru o face premierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a fost întrebat, în cadrul unei emisiuni televizate la RomâniaTV, dacă se pune problema ca PSD să îl înlocuiască pe Marius Budăi de la Ministerul Muncii.

Preşedintele PSD nu crede că este nevoie de o schimbare la Ministerul Muncii, acesta precizând că prima evaluare îi aparţine premierului, relatează news.ro.

"De ce să-l schimb pe Budăi? Nu s-a discutat de lucrul ăsta. Mai mult, prima evaluare a unui ministru o face premierul. Aşa e normal”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la RomâniaTV.

Atunci când a fost întrebat despre părerea premierului elgat de Marius Budăi, liderul PSD a precizat că nu ştie dacă premierul este mulţumit de ministrul muncii fiindcă nu au avut o discuţie decât foarte puţin în ceea ce priveşte modul de comunicare al ministrului.

"Nu ştiu, nu am avut o discuţie, poate puţin reţinut pe modul de comunicare al domnului Budăi sau....(...) Budăi a făcut ce trebuie. Budăi a făcut ce face un social-democrat şi un om de stânga, se luptă pentru oameni. De asta a mers Budăi la Ministerul Muncii. Mă bucur mult de decizia primului ministru anunţată că va merge la Bruxelles împreună cu domnul Budăi....”, a precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu îi roagă pe membrii coliţiei să ia exemplul partidului său şi să prioritizeze urgenţele cetăţenilor, să lase agendele personale fiindcă nu sunt alegeri. În cazul în care se doresc alegeri, Ciolacu afirmă că PSD poate să iasă de la guvernare pentru declanşarea anticipatelor.

"Îi rog frumos pe toţi membrii acestei coaliţii să ia atitudinea PSD, să vedem care sunt urgenţele românilor, problemele românilor şi să punem umărul să avem un guvern super eficient. Avem un prim ministru care îşi face treaba, încheagă o echipă şi să lăsăm agende personale, că nu avem alegeri. Dacă doresc alegeri, PSD poate să iasă de la guvernare şi avem alegeri anticipate.”, a mai adăugat preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite