Barna îi solicită lui Iohannis să-i ceară demisia premierului şi să promită că nu va mai da nicio şansă PSD-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Liderul USR Dan Barna i-a solicitat miercuri preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară demisia premierului Viorica Dăncilă şi să promită că nu va mai oferi nicio şansă PSD-ului înainte de alegeri. Mesajul acestuia vine în contextul în care social-democraţii au amânat azi în Parlament abrogarea legii recursului compensatoriu.

„Doamna Dăncilă şi PSD au hotărât astăzi că abrogarea recursului compensatoriu nu este o urgenţă. Şi au amânat votul în Parlament. Aproape 20.000 de deţinuţi au fost eliberaţi în perioada 2017-2019 în baza recursului compensatoriu, dintre care 840 de deţinuţi erau condamnaţi pentru omor, 191 pentru trafic de minori şi 566 pentru viol.

Oare câţi criminali, violatori şi traficanţi de minori trebuie să mai iasă din puşcării până când PSD şi aliaţii lor să ajungă la concluzia că recursul compensatoriu a fost o idee proastă, care trebuie reparată urgent, înainte ca alte drame să mai aibă loc? Gândiţi-vă că în spatele tuturor acelor cifre, 840, 191, 556, se află câte o dramă, drama a unei femei, a unui copil, a unei familii”, a afirmat liderul USR pe Facebook.

Barna i-a solicitat apoi lui Klaus Iohannis să îi ceară demisia premierului şi a subliniat că fiecare zi pe care „PSD o petrece la guvernare este o zi pierdută pentru România”.


„Îi solicit preşedintelui Iohannis să îi ceară astăzi demisia doamnei Dăncilă şi să îşi ia un angajament public că nu mai dă nicio şansă PSD înainte de alegeri, anticipate sau la termen. Fiecare zi pe care PSD o petrece la guvernare este o zi pierdută pentru România”, a conchis Barna.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite