Alegeri PDL. Emil Boc i-a înmânat Elenei Udrea insinga PD primită de la Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc o susţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL
Emil Boc o susţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL

Emil Boc, fost preşedinte al Partidului Democrat Liberal, i-a dăruit, sâmbătă, Elenei Udrea, la CNE a PDL, o insignă de partid primită anterior de la fostul preşedinte al PD, Traian Băsescu.

"'Am avut şansa ca, din opt ani cât am fost la conducerea partidului, şase ani să fim la Putere, să ştim ce e guvernarea, dar să ştim şi ce e opoziţia. Vreau să ştiţi că eu, în 2004, în luna decembrie, am avut şansa să primesc cel mai important cadou politic pe care l-am primit vreodată. Este insigna PD, pe care am primit-o de la preşedintele partidului de atunci, Traian Băsescu. Simbolul victoriilor partidului nostru, simbolul performanţei din PDL. O invit pe Elena Udrea să vină în faţa dumneavoastră. În calitate de susţinător al moţiunii pe care o prezintă, să-mi daţi voie să îi ofer acest cadou de suflet al PDL, simbolul performanţei noastre, cu speranţa că va duce partidul acolo unde ne dorim cu toţii, spre victoriile pe care le-am avut întotdeauna"", a declarat Emil Boc.
Elena Udrea i-a mulţumit Emil Boc pentru cadoul simbolic pe care acesta i l-a făcut şi apoi şi-a început discursul de candidat la şefia PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite