A început disputa pe dreapta. Iohannis îi bate obrazul lui Cioloş: A fost mai mult decât o susţinere. L-am propus şi l-am promovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Întrebat dacă regretă că l-a susţinut pe Dacian Ciolos, în contextul în care fostul premier a anunţat luni, la Adevărul Live, că ar putea candida la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis a răspuns: „Nu l-am susţinut, l-am propus şi l-am promovat. Deci a fost un pic mai mult decât o susţinere“.

Jurnalist: Dacian Cioloş a anunţat astăzi că este dispus să candideze la prezidenţiale. Aveţi un punct de vedere, o opinie, aţi discutat cu el? Credeţi că ar putea să ia din electoratul dumneavoastră?

Klaus Iohannis: Cred că este foarte să-şi prezinte fiecare oferta electorală. Dacă este bine, sigur că este bine să avem candidaţi la prezidenţiale. De asta ne-am luptat în Decembrie ’89, să avem libertatea şi de a alege, dar şi de a fi aleşi.

Jurnalist: Nu regretaţi că l-aţi susţinut pentru funcţia de Premier?

Klaus Iohannis: Nu l-am susţinut, l-am propus şi l-am promovat. Deci, a fost un pic mai mult decât o susţinere. Şi cred că a făcut o figură bună în timpul acelui mandat.

Fostul premier Dacian Cioloş, fondator al PLUS, a vorbit, la Adevărul Live, despre candidatura la europarlamentare, despre negocierile cu USR, dar şi despre o posibilă candidatură la prezidenţiale. „Dacă partidul mă va considera util pentru prezidenţiale, o voi face“, anunţă Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite