Atunci şi acum. O fotografă s-a inclus în pozele din copilăria sa cu ajutorul Photoshopului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te-ai întrebat vreodată, în copilărie, cum va fi viaţa ta când vei fi mare? Chino Otsuka, fotografă din Londra, şi-a propus să se includă pe ea la maturitate în vechile poze. Ce i-a ieşit a devenit o colecţie de amintiri ajunsă viral pe Internet.

Chino Otsuka a luat mai multe poze de-ale sale, din diverse etape ale copilăriei, şi în el s-a inclus pe ea la maturitate. Şi-a denumit proiectul Imagine Finding Me. Mulţi oameni au ajuns să-şi recreeze vechile fotografii, dar ea pur şi simplu a vrut să se aibă în două ipostaze în aceleaşi imagini. Fotografiile copilăriei ei sunt din anii '70 şi '80 din locuri precum Kamakura (Japonia), Paris (Franţa), o gară din Spania sau Londra (Marea Britanie). My Modern Met a adunat unele dintre cele mai cunoscute poze într-o galerie.

„Procesul digital [de editare] devine o unealtă, aproape ca o maşină a timpului pe măsură ce parcurg această călătorie spre locurile de care, cândva, am aparţinut, dar în acelaşi timp devin un turist în propria mea istorie“, a afirmat Otsuka.

Click pe poză pentru o galerie foto mai mare cu Chino Otsuka atunci şi acum.

Londra în 1984 şi în 2005.

image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite