Articol publicitar

WatchShop.ro se implică în lupta copiilor născuţi prematur alături de Salvaţi Copiii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
SalvatiCopiii

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, s-a alăturat Organizaţiei Salvaţi Copiii, în lupta împotriva mortalităţii infantile.

Campania “Un gest pentru o viaţă” îşi propune dotarea a 15 maternităţi, din diferite  judeţe ale ţării, cu aparatură medicală performantă, atât de necesară noilor nascuţi. O statistică îngrijorătoare spune că România ocupă primul loc  în Europa la mortalitate infantilă, peste 1700 de copii murind anual din cauza dotării precare a maternităţilor. Cu ajutorul aparaturii moderne, numărul acesta poate fi redus cu o treime!

Obiectivul campaniei lansate de WatchShop.ro  şi Salvaţi Copiii este dotarea maternităţii din Buzău cu 1 monitor funcţii vitale şi 1 pulsoximetru. Pentru a realiza acest lucru, WatchShop.ro donează către Organizatia Salvaţi Copiii 2 lei din fiecare comandă efectuată de peste 150 de lei.

De asemenea, oricine doreşte să sustină această campanie, o poate face prin adăugarea unei sume, la alegere, in coşul de cumpărături din site. Această suma se va adăuga celor 2 lei pe care WatchShop ii donează la fiecare comanda.  Orice donaţie este binevenită!

La finalul proiectului, WatchShop.ro, alături de tine  şi Salvaţi Copiii, va dona maternităţii din Buzău aparatura de care nou nascuţii au atâta nevoie! Le mulţumim anticipat tuturor celor care vor alege să fie alături de noi in această cauză.

Împreună, le putem da mai multe şanse la viaţă! Haideţi să la oferim timp!

Intraţi aici pentru detalii legate de campanie!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite