VIDEO Un ucigaş român, evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia, prins de poliţiştii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul a fost internat după ce s-a stabilit că nu avea discernământ în momentul în care şi-a ucis soţia, cu o bâtă, în faţa copiilor
Românul a fost internat după ce s-a stabilit că nu avea discernământ în momentul în care şi-a ucis soţia, cu o bâtă, în faţa copiilor

Un român în vârstă de 29 de ani, care a evadat la începutul lunii august dintr-un spital de psihiatrie din Italia, a fost prins de poliţiştii din Hunedoara. Acesta era închis după ce şi-a ucis nevasta în faţa copiilor.

Poliţiştii hunedoreni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, luni, în localitatea Călan, un bărbat în vârstă de 29 de ani, căutat de autorităţile italiene, de la începutul lunii august, după ce evadase dintr-un spital de psihiatrie din Italia, potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română.

Surse din cadrul Poliţie au precizat că bărbatul, pe nume Lucian Vâlcelian, a fost reţinut în februarie, în Italia, după ce şi-a omorât soţia cu o bâtă, în faţa copiilor.

În urma expertizei medicale, s-a constatat că acesta nu are discernământ din cauza unor probleme psihice grave şi a fost internat într-un spital din Mantova, în apropiere de Verona.

Acesta a evadat însă din spital şi, în lipsa unui mandat de arestare emis pe numele său, a putut să călătorească liber.

Drept urmare, pentru a putea să-l reţină, poliţiştii români au solicitat autorităţilor italiene să emită pe numele lui Vâlcelian un mandat european de arestare, acesta urmând să fie prezentat Curţii de Apel Alba, pentru confirmarea măsurii.

Un ucigaş român, evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia, prins de poliţiştii români

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite