Trei tinere din Covasna au fost lovite de o maşină, pe o trecere de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în Târgu Secuiesc. FOTO: Arhivă Adevărul
Accidentul a avut loc în Târgu Secuiesc. FOTO: Arhivă Adevărul

Trei tinere din municipiul Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, au fost internate în spital cu răni uşoare, după ce un şofer nu a acordat prioritate unui grup de persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Iulia Grigoraş, accidentul a avut loc, joi seară, pe strada Dozsa Gyorgy din municipiul Târgu Secuiesc.Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 31 de ani din municipiul Miercurea Ciuc, care conducea un autoturism, nu a acordat prioritate unui grup de patru persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni, lovindu-le cu maşina, arată Mediafax.

Potrivit sursei citate, trei tinere cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani au fost rănite uşor în urma impactului, ele fiind transportate la Spitalul din Târgu Secuiesc, unde au fost internate pentru supraveghere medicală.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ, apoi a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea concentraţiei alcoolice din sânge. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri din Târgu Secuiesc pentru vătămare corporală din culpă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite