Ofiţerul SPP care s-a împuşcat în piept cu un pistol Glock de 9 mm a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care s-a împuşcat în piept, în timp ce era pe stradă, în zona Tineretului-Şincai din Capitală, a murit la Spitalul "Bagdasar-Arseni”. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat pentru News.ro că bărbatul era ofiţer SPP. Lucian Sanda s-a sinucis cu o armă Glock de 9 milimetri pe care o deţinea legal. Nu era arma din dotare.

Un ofiţer SPP neoperativ, aflat în timpul liber, s-a împuşcat ieri în inimă. Scena a avut loc în zona intersecţiei Tineretului - Şincai, în jurul orei 13.00. 

Lucian Sanda ar fi coborât din maşină şi, chiar în mijlocul străzii, a scos arma, a tras un glonţ în aer după care s-a împuşcat în piept. 

Imediat, lângă maşina lui, a oprit un alt autoturism, pasagerii din cea de-a doua maşină intervenind pentru a îi acorda ajutor. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD care a încercat să resusciteze victima. 

Bărbatul a decedat însă la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Se pare ca ofiţerul trecea printr-o depresie puternică. Ofiţerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Dosarul morţii ofiţerului va fi instrumentat de procurorii Parchetului Militar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite