Secţia pentru procurori a CSM a decis delegarea lui Doru Ţuluş la Caraş Severin pentru 6 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţia pentru procurori a CSM a decis delegarea lui Doru Ţuluş la Caraş Severin pentru 6 luni/ Imagine EVZ
Secţia pentru procurori a CSM a decis delegarea lui Doru Ţuluş la Caraş Severin pentru 6 luni/ Imagine EVZ

Secţia pentru procurori a CSM a decis, marţi, delegarea procurorului Doru Ţuluş, de la Parchetul General, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş Severin, pentru o perioadă de şase luni. Doru Ţuluş a fost mutat de la DNA la Parchetul General după ce Kovesi a cerut revocarea lui de la Direcţie.

 „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea domnului Ţuluş Doru Florin de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş Severin, pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 01.12.2018”, se arată în decizia de marţi a Secţiei pentru procurori a CSM, scrie Mediafax.

Doru Ţuluş a fost mutat, de la DNA, la unitatea de la care a provenit, adică la Parchetul General, în anul 2017, după ce Laura Codruţa Kovesi (procuror-şef DNA la acel moment) a cerut revocarea din funcţie a lui "pentru existenţa unei suspiciuni rezonabile ca impartialitatea sa este afectata, avand in vedere ca a solutionat dosare penale in care era implicata o persoana cu care avea raporturi civile".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite