Robert Cazanciuc: „Toată lumea e liberă să ceară demisia ministrului Justiţiei, cu atât mai mult domnul Mazăre”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Justiţiei a fost prezent la simpozionul ''Priorităţi actuale ale profesiilor juridice în înfăptuirea justiţiei'' Foto Mediafax
Ministrul Justiţiei a fost prezent la simpozionul ''Priorităţi actuale ale profesiilor juridice în înfăptuirea justiţiei'' Foto Mediafax

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat vineri, referitor la faptul că primarul Constanţei a cerut demisia sa şi l-a numit "mormoloc", că oricine poate cere demisia ministrului Justiţiei, "cu atât mai mult domnul Mazăre".

Toată lumea este liberă să ceară demisia ministrului Justiţiei, cu atât mai mult domnul Mazăre", a comentat, vineri, Robert Cazanciuc, după terminarea simpozionului ''Priorităţi actuale ale profesiilor juridice în înfăptuirea justiţiei'', citat de Mediafax.

Mai mult, ministrul Justiţie a spus că nimeni nu este "pe vecie" într-o funcţie.

"Nimeni nu este pe vecie într-o funcţie. Atâta timp cât pot să fiu util într-o anumită funcţie şi încerc să fac tot ceea ce depinde de mine că să fiu util acelei echipe, când echipa consideră că nu mai are nevoie de mine, am să mă retrag. Nu s-a pus problema (remanierii - n.r.) până în acest moment", a spus Cazanciuc, răspunzând unei întrebări după terminarea simpozionului ''Priorităţi actuale ale profesiilor juridice în înfăptuirea justiţiei''.

Primarul municipiului Constanţa a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că nu este mulţumit de prestaţia ministrului Justiţiei, precizând că acesta este, în opinia lui, "un mormoloc", care ar trebui schimbat din funcţie.

Referitor la scandalul în care este implicat fratele preşedintelui Traian Băsescu, Robert Cazanciuc a spus că nu poate să comenteze în niciun fel un caz aflat în curs de soluţionare.

"Nu este atributul ministrului Justiţiei şi cred că al nimănui. Nu putem comenta cauze aflate în curs de derulare. Sigur, putem discuta despre ele, dar cu o anumită prudenţă. Ca membru CSM, am să discut cu colegii mei în cadrul plenului. Înţeleg că au fost făcute anumite sesizări la CSM. Eu, personal, nu le-am văzut, dar când voi merge acum la şedinţa CSM, cu siguranţă voi lua act de ele şi, împreună cu colegii mei, vom discuta despre cea mai bună soluţie", a spus ministrul Justiţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite