Reacţia lui Carmen Dan în cazul fetiţei care ar fi fost bruscată de procuror: „Cred că este evident pentru toată lumea care a fost rolul Poliţiei acolo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan FOTO gov.ro

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reacţionat pe Facebook la cazul intens mediatizat al copilei de 8 ani care a fost luată cu mascaţii de la familia care a crescut-o de mică pentru a fi dată familiei din SUA care a adoptat-o. Demnitarul crede că este "evident pentru toată lumea" care a fost rolul Poliţiei în acţiunea de la Baia de Aramă.

"După atitudinea corectă şi firească a CSM de zilele trecute în cazul pedofilului, mă aştept la o reacţie asemănătoare şi în cazul fetiţei din Mehedinţi. Cred că este evident pentru toată lumea care a fost rolul Poliţiei acolo. Nu poliţistii sunt cei care au bruscat copilul minor!", susţine Carmen Dan, într-o postare pe Facebook de vineri seară.

Poliţiştii din Mehedinţi au făcut, vineri, o percheziţie domiciliară la o familie din Baia de Aramă, pentru a lua o fetiţă de 8 ani.

Potrivit presei locale, fetiţa se numeşte Sorina şi a fost crescută de un asistent maternal de aproape şapte ani. Fetiţa ar fi fost înfiată de o familie din America, cu cetăţenie română, printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Craiova.

Acţinea de vineri a fost filmată de apropiaţii familiei care a crescut fetiţa, iar imaginile au fost postate pe Facebook, stârnind un val de recaţii negative.

Pe imagini se poate vedea cum fetiţa plânge, se ascunde în spatele femeii, se prinde de hainele acesteia şi strigă ”mami, nu vreau să plec”.

Sute de persoane au comentat, cerând clarificarea situaţiei şi verificarea modului în care s-a făcut adopţia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite