Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care a trimis mesajul de ameninţare cu bombă pe telefonul mobil al unei femei. Cazul a fost preluat de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principalul suspect în cazul alertei cu bombă din Sectorul 2, identificat de poliţişti      FOTO Adevărul
Principalul suspect în cazul alertei cu bombă din Sectorul 2, identificat de poliţişti      FOTO Adevărul

Principalul suspect în cazul alertei cu bombă din Sectorul 2 al Capitalei, un bărbat de 48 de ani, a fost identificat de poliţişti. Ancheta a fost preluată de procurorii DIICOT.


Bărbatul este suspectat că joi dimineaţă a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei femei în care a arătat că sub maşina acesteia, parcată pe strada Zece Mese, din Sectorul 2 al Capitalei, este o bombă care va exploda în cazul în care va porni autoturismul.

Femeia a sunat la numărul de urgenţă 112, la faţa locului fiind trimisă o echipă de pirotehnişti.În urma verificărilor, pirotehniştii au stabilit că alarma cu bombă a fost falsă.

Nouă telefoane mobile şi cartele SIM, în locuinţa suspectului

Potrivit unor surse apropiate anchetei,citate de Mediafax, în locuinţa bărbatului au fost găsite nouă telefoane mobile şi mai multe cartele SIM.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite