Peste 500 de sancţiuni, după cotroale ale poliţiei în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. 39 de şoferi au rămas fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 500 de sancţiuni, după cotroale ale poliţiei în zona trecerilor la nivel cu calea ferată  FOTO Adevărul
Peste 500 de sancţiuni, după cotroale ale poliţiei în zona trecerilor la nivel cu calea ferată  FOTO Adevărul

Peste 500 de şoferi au fost amendaţi, joi, de poliţiştii rutieri, în urma unei acţiuni care s-a desfăşurat în patru judeţe şi care a vizat prevenirea accidentelor la trecerea de nivel cu calea ferată. În urma acţiunii, 39 de şoferi au rămas fără permise auto.

Astfel, 140 de poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş şi Secţia Regională de Poliţie Transporturi Timişoara au fost  mobilizaţi în zona trecerilor la nivel cu cale ferată din aceste judeţe.

„În urma acţiunilor, s-au dat 513 amenzi contravenţionale, dintre care 98 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată. Totodată, au fost reţinute 39 de permise de conducere, dintre care 16 pentru depăşire pe platforma căii ferate, iar 15, pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată“, potrivit Poliţiei Române.

De asemenea, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

Pe 17 iulie 2013, patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, a murit după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite