Fostul primar al comunei Cobadin, cercetat de DNA pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigla DNA
Sigla DNA

Fostul primar al comunei Cobadin Cristian Telehoi este cercetat de DNA Constanţa pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, el fiind acuzat că, în instanţă, a făcut afirmaţii ”care contravin probelor administrate” într-un dosar, urmărind astfel ”îngreunarea aflării adevărului”.

  Procurorii DNA arată că, în 15 iunie, Cristian Telehoi a fost audiat în calitate de martor, într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanţa.

“În această împrejurare, inculpatul Telehoi Cristian, sub prestare de jurământ, a prezentat declaraţii care contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declaraţii date în cursul urmăririi penale şi aspectelor pe care acesta le cunoştea. Prin această atitudine, inculpatul a urmărit îngreunarea aflării adevărului, a tragerii la răspundere penală şi inducerea în eroare a instanţei de judecată, împrejurări de natură a uşura situaţia juridică a inculpaţilor cercetaţi în dosarul aflat pe rolul instanţei anterior amintite”, precizează DNA.

În dosarul penal aflat în prezent în stadiu de judecare la instanţă şi în care Cristian Telehoi a fost audiat ca martor este judecat fostul director al Direcţiei pentru Agricultură a judeţului Constanţa Boris Parpală, pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care spălare de bani şi evaziune fiscală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite