Crimă pe străzile Capitalei. Un bărbat de 38 de ani a fost înjunghiat în urma unui conflict cu vecinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru suspecţi au fugit de la faţa locului, însă au fost prinşi şi duşi la audieri FOTO David Muntean/Arhivă
Cei patru suspecţi au fugit de la faţa locului, însă au fost prinşi şi duşi la audieri FOTO David Muntean/Arhivă

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a murit, luni seara, în urma unei altercaţii cu vecinii săi pe care nu i-ar fi lăsat să se aşeze pe o bancă. Suspecţii ar fi luat mai multe cuţite şi l-ar fi înjunghiat pe bărbat. Patru persoane, soţ, soţie şi cei doi copii, au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de omor.

Incidentul a avut loc luni seara, în apropierea intersecţiei dintre Bulevardul Pieptănari cu Strada Zăbrăuţi, când un conflict spontan a izbucnit între un bărbat în vârstă de 38 de ani şi patru vecini de-ai săi, soţ (43 de ani), soţie (40 de ani), şi cei doi fii ai acestora (18, respectiv 16 ani). 

Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că victima, care se afla pe o bancă în faţa blocului alături de fiul său de numai 3 ani, nu s-ar fi ridicat de pe bancă pentru a-i lăsa pe agresori să se aşeze.

A urmat un schimb dur de replici, iar după ce l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe bărbatul de 38 de ani, unii dintre agesori ar fi adus mai multe cuţite şi l-ar fi înjunghiat de mai multe ori.

Cadrele medicale care au sosit la faţa locului nu au putut să îl mai salveze pe bărbat şi au declarat decesul.

Imediat după incident, cei patru au fugit de la faţa locului, însă au fost prinşi de poliţişti şi dus la audieri. La scurt timp, aceştia au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de omor. 

Surse judiciare au declarat că bărbatul în vârstă de 43 de ani ar fi fost cel care l-a înjunghiat pe bărbatul decedat.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite